Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

15_08_01

Μεταφορά Σεμιναρίου στην Αθήνα

Μεταφορά του Θερινού Σεμιναρίου
Διεύθυνσης Σχολικής Χορωδίας και
ενδυνάμωσης της φιλοσοφικής σκέψης του παιδαγωγού στην Αθήνα

 

Πέμπτη 27 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

 

Emmantina Hotel, Γλυφάδα (4 stars hotel)
http://www.emmantina.gr/en/

 

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Έρευνας στην Πρακτική και Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία (Ε.Ε.Π.Ε.Φ)  του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (επιστημονική επιμέλεια), η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (οργανωτική επιμέλεια) συνδιοργανώνει καλοκαιρινό σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής Χορωδίας και ενδυνάμωσης της φιλοσοφικής σκέψης του παιδαγωγού.
Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:
- εκπαιδευτικούς μουσικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
- καθηγητές μουσικής,
- εκπαιδευτικούς γενικής παιδείας που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στη σύσταση και διεύθυνση μιας παιδικής χορωδίας,
- σε φοιτητές,
- σε κάθε ενδιαφερόμενο με ειδικό ενδιαφέρον στην φιλοσοφική εκπαίδευση, παιδαγωγική, έρευνα και κουλτούρα. 
Μαζί μας θα συμπράξουν μουσικά ο διακεκριμένος μαέστρος Γιώργος Αραβίδης, μόνιμος συνεργάτης διευθυντής της Λυρικής Σκηνής και η Φαίδρα Γιαννέλου, μαέστρος της χορωδίας αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, συνοδοιπορώντας με την εξέχουσα προσκεκλημένη Έλενα Θεοδωροπούλου, Καθηγήτρια Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία Παιδείας» και τον Αλέξανδρο Χαρκιολάκη, μουσικολόγο και Λέκτορα στον τομέα της ιστορικής μουσικολογίας του Istanbul Technical University. Καλλιτεχνικός διευθυντής του σεμιναρίου είναι ο μουσικολόγος Γιώργος Σιτώτης.
Το σεμινάριο είχε προγραμματιστεί για τα Αποίκια της Άνδρου, όμως λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Εμμαντίνα Hotel http://www.emmantina.gr/el/ στην Αθήνα από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 έως το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου για 20 ώρες και επιμορφωτικό υλικό.
Αιτήσεις συμμετοχής: μέχρι 7 Αυγούστου 2015 αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://primarymusic.gr/therino-seminario-dieuthinsis-paidikis-xorwdias.
Oικονομική συμμετοχή: 250€ και καταβάλλεται σε δύο δόσεις: 100€ μέχρι 7 Αυγούστου 2015 και 150€ μέχρι 18 Αυγούστου 2015. Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, εκπαιδευτικό έντυπο και ψηφιακό υλικό, χρήση όλων των δομών του ξενοδοχείου με έκπτωση 10% σε κάθε αγορά. Οι τιμές του Roof Garden είναι ιδιαιτέρως προσιτές με υλικά υψηλής ποιότητας (http://www.emmantina.gr/el/Roof-garden-255.htm).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή