Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14_11_27

Συνάντηση Θεολόγων Ν. Καρδίτσας με το Σχ. Σύμβουλο

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, ο Σχολικός Σύμβουλος  ΠΕ01 (Θεολόγων) κ Δημήτριος Φύκας κάλεσε τους καθηγητές ΠΕ01 του Νομού Καρδίτσας σε επιμορφωτική συνάντηση με θέματα:
«Αξιολόγηση Θεολόγου εκπαιδευτικού, σύμφωνα με το Π.Δ. 152/2013 – Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου στο μάθημα των Θρησκευτικών κατά το σχολικό έτος 2014-2015»
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ιερατικό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας στις 10.π.μ. και παρευρέθηκε το σύνολο των καθηγητών Θεολόγων του Νομού

Ο κ. Φύκας παρουσίασε, αρχικά, αναλυτικά όλες τις παραμέτρους (και με παραδείγματα) της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, σύμφωνα με το Π.Δ. 152/2013. Στη συνέχεια, μετά το διάλειμμα, όπου η Διεύθυνση του ΙΣΔΕ (κ. Παπαευθυμίου) προσέφερε τσάι, καφέ και γλυκίσματα, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τον προγραμματισμό και την πορεία του μαθήματος των Θρησκευτικών στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, καθώς και συζήτηση σχετική με την Τράπεζα Θεμάτων.




Στην εκδήλωση παρευρέθηκε με χαιρετισμό και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ Θωμάς Καρανίκας.
Φωτογραφίες της Εκδήλωσης










Πριν την έναρξη










Κατά τη διάρκεια







 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Καρανίκας (κέντρο), ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01 κ Φύκας (δεξιά) και ο Διευθυντής του ΙΣΔΕ κ Παπαευθυμίου (αριστερά)



Το video της συνάντησης: (υπό κατασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή