Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14_05_11

5o Διεθνές Συνέδριο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Τάσεις στην Εκπαίδευση: Οι επιρροές τους στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα


5o Διεθνές Συνέδριο

Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Τάσεις στην Εκπαίδευση:

Οι επιρροές τους στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα

 

26 – 28 Σεπτεμβρίου, 2014

Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, Μοσχάτο - Αθήνα


Υπό την αιγίδα της
Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

με τη συνεργασία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων:
Μοντέλα Σχεδιασμού και ανάπτυξης Σχολικών Μονάδων,
Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)
Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

& τη συνεργασία των Ευρωπαϊκών Οργανισμών:
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Μουσικής (European Music Council)
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, Ιταλικό Ερευνητικό Συμβούλιο (Institute of Educational Technology, Italian Research Council)

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαιδευτική Πολιτική (EduPoliies 2014) απευθύνεται σε επαγγελματίες της εκπαίδευσης με σκοπό να αναπτύξουν διάλογο στην έρευνα και τις πρακτικές εφαρμογές προηγμένων εκπαιδευτικών πολιτικών για τη διδασκαλία και τη μάθηση. Η επιστημονική επιτροπή καλωσορίζει ανακοινώσεις που εμβαθύνουν αλλά και διευρύνουν με προτάσεις τους, πλευρές της σύγχρονης εκπαιδευτικής πολιτικής και πρακτικής σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιλεγμένες παρουσιάσεις θα μοιραστούν τεκμηριωμένες πρακτικές και σημαντικά ευρήματα έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να είναι σε θέση να επωφεληθεί από εφαρμογές παρόμοιων προσεγγίσεων.
Η ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (http://www.primarymusic.gr/)   ως ο κύριος οργανωτικός φορέας καθώς και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια αλλά και τα ερευνητικά κέντρα ενθαρρύνουν την ανοικτή πνευματική ανταλλαγή για τον σκοπό της επιμέρους επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και τη βελτίωση διαφορετικών επιστημονικών κλάδων προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Το 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Εκπαιδευτική Πολιτική (EduPoliies 2014) εστιάζει ιδιαίτερα σε πτυχές που προβληματίζουν και απασχολούν εκπαιδευτικούς φορείς της ελληνικής εκπαιδευτικής πολιτικής σε επίπεδο εκπαιδευτικού συστήματος, επίπεδο οργάνωσης και επίπεδο σχολικής μονάδας. Ερευνητές, διδάκτορες, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταπτυχιακοί φοιτητές, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι θα αναπτύξουν επιστημονικό διάλογο πάνω στις εκπαιδευτικές πολιτικές, τα διλήμματα και τις αντιπαραθέσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις δυναμικές που διαμορφώνουν εκ νέου τον εκπαιδευτικό χάρτη αξιοποιώντας ερευνητικά δεδομένα που σχετίζονται με μια σειρά από επιστημονικά πεδία και κλάδους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή