Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

13_02_07

ΓΕ.Λ. ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ: ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2013


Στις μέρες μας σχεδόν όλοι οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι χρήστες του Διαδικτύου σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και ικανοποιούν πληθώρα αναγκών του μέσα από αυτό. Ταυτόχρονα όμως, οι κίνδυνοι που απορρέουν από τη μη σωστή χρήση του Διαδικτύου είναι πολlo;i.   Η γνώση αυτών των κινδύνων και η αξιοποίηση αυτού του εργαλείου με ορθό και υπεύθυνο τρόπο καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη.
Αναγνωρίζοντας αυτήν την αναγκαιότητα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής Θεσσαλίας διοργάνωσαν παρουσίαση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Οδηγίες προς μαθητές», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/2/2013 (Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου) μέσα από τις «Ζωντανές Μεταδόσεις» των υπηρεσιών βίντεο του ΠΣΔ (http://vod.sch.gr) στις 12.00.
Την καθορισμένη ώρα, οι μαθητές του Σχολείου συγκεντρώθηκαν στο Εργαστήριο Τεχνολογίας και, αφού ο Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Γκίκας τους μίλησε για τους κανόνες και τους έδωσε συμβουλές ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο και την ορθή on-line συμπεριφορά, παρακολούθησαν

Το Γενικό Λύκειο Προαστίου Καρδίτσας συμμετείχε ως Πρεσβευτής και στον φετινό 10ετή επετειακό εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2013 «Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας στους online κόσμους - Online rights and responsibilities», με τη δημιουργία T-shirt και τίτλο "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;" το οποίο φιλοτεχνήθηκε από τους μαθητές της Β΄ τάξης Αχιλλέα Β., Ευαγγελία Θ., Φαίη Κ., Νίκη Α., Κων/να Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή