Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10_02_20

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Εντατικό μορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 20 ωρών, με αποδέκτες γυναίκες που ασχολούνται με το έργο των Ι. Μητροπόλεων και των ενοριών, διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατά το διάστημα από 10 έως 22 Μαρτίου 2010 και στόχο την ενημέρωση για τους σύγχρονους προβληματισμούς σχετικά με το ρόλο της γυναίκας στη θεία λατρεία και στο διδακτικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν γυναίκες μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Τμήματος και διδάκτορές του, ενώ θα γίνουν δεκτές όλες οι ενδιαφερόμενες γυναίκες (πρεσβυτέρες, κατηχήτριες, μέλη συμβουλίων, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί κ.α.), τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου. Απαραίτητη κρίνεται η ανελλιπής παρακολούθηση. Τα μαθήματα θα προσφέρονται δύο φορές την εβδομάδα, το απόγευμα 4μμ-7.30μμ, (Τετάρτη 10/3, Πέμπτη 11/3, Δευτέρα 15/3, Τετάρτη 17/3, Δευτέρα 22/3). Μετά το πέρας θα χορηγηθεί βεβαίωση σπουδών.

Πληροφορίες –εγγραφές σε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Γραμματεία του Τομέα Λατρείας, Χρ. Αγωγής και Εκκλ. Διοίκησης, τηλ. 2310 996965, στο ισόγειο του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής και στις υπεύθυνες του προγράμματος Καθ. Δήμητρα Κούκουρα, τηλ. 6944779737 dimkou@theo.auth.gr, Λέκτ. Βασιλική Μητροπούλου, τηλ. 6937525672 mitro@theo.auth.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή